یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

یارا فایل

مرجع دانلود انواع فایل

تحقیق در مورد شاهنامه

اختصاصی از یارا فایل تحقیق در مورد شاهنامه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد شاهنامه


تحقیق در مورد شاهنامه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه15

شاهنامه با نام «جان و خرد» آغاز می‌شود، آغازی بی‌مانند در ادبیات ایران. کتابی سراسر داد و دانایی! واژه‌ها همه دانه‌های دانایی‌اند. شاه‌نامه یا خدای‌نامک، داستان پهلوانی‌ها، پیمان‌داری‌ها، مهربانی‌ها، مدارایی‌ها نیز هست. در این روایت کم‌مانند ادبیات جهان، خرد و عشق چنان در هم آمیخته است که گویی جهان فردوسی، آمیزه‌یی از عشق و دانایی‌ست. این فرهنگ‌نامه با ستایش مردم و خرد می‌آغازد و با برچیده شدن بساط خرد و اندیشه به پایانی تلخ می‌رسد. سراسر داستان خرد است و درآویختن و درآمیختن آن با بی‌خردی. عشق است و کین. با خدایانی برآمده از جان مردمان، همه مهر و مدارا و شادی و شادمانی می‌آغازد و با بر سر کار آمدن خدایی کینه‌کش و شمشیر به کف و کف بر دهان به سرانجام شوم خود می‌رسد.

با برافراشتن پرچم


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد شاهنامه

دانلود تحقیق شیطان چیه- 666چیه-و آیا همه تقصیرا گردن شیطانِ

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق شیطان چیه- 666چیه-و آیا همه تقصیرا گردن شیطانِ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق شیطان چیه- 666چیه-و آیا همه تقصیرا گردن شیطانِ


دانلود تحقیق شیطان چیه- 666چیه-و آیا همه تقصیرا گردن شیطانِ

عدد اسرا آمیز 666 به « عدد شیطان »(The number of the beast)یا « نشان شیطان »
(sign of the beast) معروف است. این عدد به کتب ضدمسیح (Antichrist) تعلق دارد و همچنین در کتاب مقدس مکاشف یوحنا( Revelation) در بخش 13 و شعر 18 با عنوان « کامل بودن » (to be exact)
این عدد ذکر شده است که متن آن چنین است:
Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the)
( number of a man; and his number is 666
« در اینجا خرد هست. بگذار آنکه فهمی دارد عدد شیطان را بشمارد زیرا آن عدد مردی است و عدد او 666 است. »
البته منبع پیدایش این عدد به این عنوان کاملاً مشخص نمی‌باشد. در مورد این عدد فیلم‌ها و داستان‌های مختلفی ساخته شده اند که اغلب آنها از سری فیلم‌ها و داستان‌های ترسناک هستند، از جمله فیلم Pulp Fiction و یا داستان The Da Vinci Code(رمز داوینچی). در این داستان این حدس وجود دارد که هرم شیشه ای موجود در موزه لور(Louvre) پاریس، به شیطان اختصاص دارد و از 666 قطعه شیشه ساخته شده است. البته تحقیقات در این زمینه بدون هیچ ابهامی مشخص می‌کند که این هرم شیشه‌ای از بیش از 670 قطعه شیشه تشکیل شده است.(اظهار رسمی موزه لور 673 قطعه است و شمارش‌های انجام شده بعدی حاکی است که این تعداد 698 عدد است.) ویا فیلم (omen) یا همون طالع نحس که تو ایران به این اسم معروف شده بود.
 
وقتی که روز ششم از ماه ششم (ژوئن) از سال ششم (2006) برداشت جدید "طالع نحس" به روی پرده رفت، تصور و توقع غالب این بود که فیلمی باشد در نوع خود )ترسناک) بی نظیر یا کم نظیر، چرا که همه دستمایه‌های چنین موفقیتی را داشت، از داستان گرفته تا عنوان بهترین فیلم ترسناک تاریخ سینما برای برداشت قبلی سال هفتاد و شش، به علاوه امکانات دیجیتالی جدید تصویر و صدا، و به خصوص صدای دالبی دیجیتالی که سالن سینما را می‌لرزاند. چنین نشد
" برداشت آن سال با اقتدار گرگوری پک و سایر بازیگران که در نبود امکانات دیجیتالی مجبور بودند عالی باشند، به راستی تماشاگر را بر صندلی سینما میخکوب می‌کرد، حتی وقار وحشتناک سگ محافظ پسر شیطان موقع راه رفتن، که با موسیقی جری گلداسمیت ترسناک‌تر هم می‌شد
بازی سرد و بی‌روح لیو شرایبر و جولیا استایلز اما، به حرکتهای کند و سرد دوربین اضافه شده و نتیجه کار فیلمی است که جز در دو سه صحنه تماشاگر نوجوان را به لطف صدای دالبی از جا نمی‌کند. شرایبر که تنها بازی در تریلوژی "جیغ" را به عنوان هنرپیشه درجه دو یا سه در کارنامه دارد، خیلی کمتر از حدی است که از جایگزین مدرن گرگوری پک انتظار می‌رفت. همین طور استایلز با سابقه تنها یک نقش اول درجه دو در "شاهزاده و من" هرگز نتوانسته هیجانی در نقش مادر دیمین برانگیزد. در این میان، فقط میا فارو در میان نسلهای پیشین شوری ایجاد می‌کند، نه به سبب بازی درخشان در نقش پرستار حامی پسرک در این فیلم، که با یادآوری نوستالژیک نقش اول فیلم "دختر رزماری" ساخته ارزشمند رومن پولانسکی، و دورتر، ایفای نقش آلیسون مکنزی در سریال تلویزیونی پیتون پلیس
بسیار سخاوتمندانه خواهد بود اگر به این فیلم دو ستاره داده شود از پنج، در حالی که روایت سی سال پیش این داستان بیشتر از چهار را شایسته است. به علاقه‌مند داستان طالع نحس توصیه می‌شود ویدیوی برداشت 1976 را تماشا کند و لذت ببرد
 
صرف نظر از داستان‌ها و مطالب اسرار آمیزی که در مورد این عدد نوشته و گفته می‌شود، مطالعات ریاضیدانان در مورد این عدد نشان می‌دهد این عدد در حیطه ریاضی هم دارای خواص جالبی است که برای مطالعه در این زمینه به ویژگی‌های ریاضی عدد شیطان مراجعه کنید.
عدد ۶۶۶ به سادگی از جمع و تفریق توان های ششم سه عدد آغازین به دست می آید .
36 + 62 - 16 = 666
همچنین این عدد برابر است با مجموع ارقام خود باضافه جمع توانهای سوم ارقامش .
63 + 63 + 63 + 6 + 6 +6 = 666
تنها پنج عدد صحیح مثبت با چنین خاصیتی وجود دارند. آنها را پیدا کنید .
جمع توانهای دوم ۷ عدد اول برابر است با ۶۶۶.
17۲ + 13۲ + 11۲ + 7۲ + 5۲ + ۳۲ + ۲۲ = 666
جمع ۱۴۴ رقم ابتدایی عدد پی برابر ۶۶۶ است. نکته جالب اینجاست که :
(6 + 6) × (6 + 6) = 144
۶۶۶ یکی از دو عدد صحیحی میباشد که برابر مجموع توانهای سوم از ارقام توان دوم خویش باضافه مجموع ارقام توان سومش است. یعنی:
443556 = 6662
295408296 = 6663
( 6 + 9 + 2 + 8 + 0 + 4 + 5 + 9 + 2) + ( 63 + 53 + 53 + 33 + 43 + 43 ) = 666
۲۵۸۳ عدد دیگریست که دارای این خاصیت میباشد.
مجموع ۶۶۶ عدد اول حاوی عدد۶۶ میباشد
66659 × 23 = 1533157 = 4973 + 4969 + ... + 11 + 7 + 5 + 3 + 2
دقیقا دو راه برای قرار دادن علامت “+” در رشته ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ داریم تا ۶۶۶ حاصل شود در صورتیکه تنها یک راه برای رشته ۹۸۷۶۵۴۳۲۱ وجود دارد.
89 + 567 + 4 + 3 + 2 + 1 = 666
9 + 78 + 456 + 123 = 666
21 + 543 + 6 + 87 + 9 = 666
۶۶۶ مقسوم علیه ۱۲۳۴۵۶۷۸۹+۹۸۷۶۵۴۳۲۱ میباشد.
عدد اسمیت عدد صحیحی است که مجموع ارقامش برابر است با مجموع ارقام عوامل اول خودش. ۶۶۶ یک عدد اسمیت است. زیرا:
37 × 3 × 3 × 2 = 666
7 + 3 + 3 + 3 + 2 = 6 + 6 + 6
تابع Phi(n) در نظریه اعداد عبارت است از تعداد اعداد کوچکتر از nکه نسبت به n اولند. قابل توجه است که:
Phi (666) = 6 × 6 × 6
خوب حالا جالب است بدانیم برخی معتقدند 666عدد شیطان نیست :.........
 
 
666 عدد شیطان نیست
ایندپندنت: بخشی از عهد جدید که به تازگی در بین نسخه‌های قدیمی پاپیروس‌هایی کشف شده که دانشمندان موفق به خواندن آن‌ها شده‌اند، نشان می‌دهد برخلاف آن ‌چه پژوهشگران، شیطان‌پرستان و کشیشان تا به حال گمان می‌کردند، عدد شیطان 666 نیست. در این متون به دست آمده از عهد جدید عدد شیطان 616 ذکر شده است.
بخش جدیدی از سفر مکاشفات کتاب مقدس که به زبان یونانی باستان نوشته شده است و متعلق به اواخر قرن سوم است، از مجموعه پاپیروس‌های باستانی است که در اکسرینچوس مصر به دست آمده است. این پاپیروس‌ها به تازگی توسط نوعی تکنیک جدید عکاسی قابل خواندن شده‌اند. در حال حاضر گروهی از برجسته‌ترین متخصصین زبان‌های باستان و متون کلاسیک در حال کار بر این دست‌نوشته‌ها هستند و اخیرا موفق به رمزگشایی از آن‌ها و خواندن متن کامل این دست‌نوشته‌ها شده‌اند.
پروفسور دیوید پارکر، استاد مطالعات عهد جدید دانشگاه بیرمنگام، در این باره گفت: «عدد 616 هر چند اعتبار 666 را ندارد، اما با توجه به متون به دست آمده درست‌تر به نظر می‌رسد. این اعداد بر اساس ارزش حروفی تعیین می‌شود که در نام افراد به کار می‌رود. مسیحیان در آن دوران برای پنهان کردن نام‌های خود از قراردادهایی استفاده می‌کردند و نام خود را به عدد می‌نوشتند. 616، ارزش مجموع حروف نام امپراتور کالیگولا است.»
سفر مکاشفات را یکی از حواریون عیسی به نام یوحنا نوشته است و در آن 666 را نشانه دجال خوانده است. در آمریکا بنیادگرایان مسیحی در بخش آخرالزمان مراسم مذهبی خود این عدد را به عنوان ذکر تکرار می‌کرده‌اند.
پیتر گیلمور، کشیش اعظم کلیسای ساتن نیویورک، در مصاحبه‌ای گفت: «666 برای ما نماد ترس مسیحیان از آخرالزمان بود. اگر ثابت شود این عدد 616 است، از این به بعد 616 را تکرار می‌کنیم و در اصل ماجرا مشکلی پیش نمی‌آید.»
 

 

 

 

 

شامل 10 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق شیطان چیه- 666چیه-و آیا همه تقصیرا گردن شیطانِ

دانلود تحقیق اصول و ساختار قطب های علمی

اختصاصی از یارا فایل دانلود تحقیق اصول و ساختار قطب های علمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق اصول و ساختار قطب های علمی


دانلود تحقیق اصول و ساختار قطب های علمی

چکیده:
امروزه قطب های علمی یکی از مهم ترین عوامل محرک توسعه کشورها در قرن بیست و یکم شناخته شده اند که هم چون موتورهای محرک توسعه در تعامل نزدیک با نهادهای مولد فکر و اندیشه عمل می کنند. قطب های علمی در قیاس با اسلاف خود یعنی نهادهای پژوهشی سنتی علاوه بر دارا بودن نقاط قوت آن ها، از خصوصیات ویژه دیگری نیز برخوردار که امتیاز قطب های عملی محسوب می شود. تعدد و تنوع قطب های علمی یکی از شاخص های رشد و بالندگی جوامع به شمار می آید. قطب های علمی با به کاری گیری و درآمیختن چهار عنصر مفهومی و اصلی خود یعنی نوآوری، رقابت، کیفیت و دانش فنی تلاش می کنند به نیازهای اصلی جامعه پاسخ دهند. در ایران نیز هم گام با سایر کشورهای در حال توسعه، گام های مناسب و در خور توجهی در راه تشکیل قطب های علمی برداشته شده و لازم است این رود با شتاب و دقت بیشتری به منظور حصول نتایج مطلوب تر و کسب استانداردهای جهانی ادامه یابد. بهره گیری از مزیت نسبی و توان دانشگاه ها متناسب با نیازهای آتی کشور، توسعه مبتنی بر دانایی، افزایش توان علمی پژوهش گران، گسترش هدفمند مرزهای دانش، نوآوری در علم و فنّاوری و ارتقاء جایگاه علمی کشور از اهداف مهم قطب های علمی کشور است. در این مقاله ضمن ارایه تعریفی جامع از قطب علمی و بیان تاریخچه آن در جهان، چند قطب علمی موفق با ذکر دستاوردهای آن ها معرفی می شوند.
واژگان کلیدی: قطب علمی، توسعه کمی و کیفی علم و فنّاوری، علوم تخصصی.

مقدمه
یکی از مهم ترین عوامل محرک توسعه کشورها در قرن بیست و یکم قطب های علمی هستند که هم چون موتورهای محرک توسعه در تعامل نزدیک با نهادهای مولد فکر و اندیشه (Think Tanks) بوده و در واقع این دو مکمل یکدیگرند. دور جدید توسعه ی قطب های علمی از چند دهه گذشته در دنیا شروع و اکنون در سطحی گسترده و متنوع تأسیس و فعال شده اند. از اولویت های وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری حمایت از قطب های علمی موجود و تشکیل قطب های علمی جدید در جهت رفع مشکلات کشور است. در سال های اخیر گام های مؤثری در این راه برداشته شد و تلاش گردید تا با تعیین معیارها و شاخص های جدید از فاصله کیفی قطب های علمی کشور با قطب های علمی موفق دنیا کاسته شود. بهبود جایگاه و نقش قطب های علمی در توسعه علوم، فنّاوری کشور، بازنگری در روش های شناسایی، هم چنین مقایسه قطب های علمی داخل و خارج کشور و ساماندهی ضوابط و معیارهای ارزیابی عملکرد قطب های علمی از سایر اهداف و امور مورد توجه وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری می باشد.

مروری بر مفهوم و اهداف قطب های علمی در ایرن و جهان
مفهوم قطب های علمی معادل واژه فرانسوی آن یعنی "poles Scientifiques" و تا حدودی نزدیک به واژه انگلیسی "Centers of Excellence (CoE")" است. [1] برای آشنایی بیشتر با قطب های علمی ابتدا به طور مختصر چند تعریف ارائه شده توسط مراکز مختلف آموزشی و پژوهشی جهان بیان می شود:
1. مرکز توسعه سیستم های دفاع هوایی آمریکا، قطب علمی را چنین تعریف می کند: «نهادهای دارای دانش و تخصص ویژه در زمینه ای خاص مانند مؤسسات بانکی، صنایع و مراکز دانشگاهی به منظور هم کاری برای توسعه محصولات، فرآیندها و...». همان طور که مشخص است، هدف اصلی قطب علمی در این تعریف به کارگیری دانش برتر موجود برای توسعه محصول می باشد. [1]
2. مرکز بیمه بهداشت عمومی آمریکا چنین برداشتی از قطب علمی دارد: «مراکز بیمارستانی که متخصص در بیماری های خاص و اجرای برخی درمان های خاص مانند سرطان و یا پیوند اعضاء هستند» که در این تعریف بیشتر جنبه خاص و تخصصی بودن، ملاک شناسایی قطب علمی تلقی شده است. [1]
3. اتحادیه اروپا قطب علمی را چنین تعریف می کند: «ساختاری که در آن پژوهش و توسعه فنّاوری مبتنی براستاندارهای جهانی بر حسب تولید دانش قابل اندازه گیری (مشتمل بر فعالیت های آموزشی) و با نوآوری فنی شکل می گیرد، در این تعریف دستاورد بین المللی، معیار شناسایی قطب های علمی است. [1]
4. در سند استراتژی ملی پژوهش و توسعه آفریقای جنوبی چنین آمده است: «مراکز حقیقی یا مجازی پژوهشی که به منظور نیل به برتری در پژوهش و توسعه متمرکز بر بهره برداری از ظرفیت ها و منابع موجود برای افزایش هم کاری پژوهش گران در پروژه های بلند مدت توجیه پذیر داخلی و رقابت پذیر بین المللی فعالیت می کنند» در این تعریف، بر هم کاری برای نیل به برتری در پژوهش و توسعه تأکید شده است. [1]
5. در ایران قطب علمی مرکزی است که در آن دانشمندان و اعضاء هیأت علمی با هم کاری هم و در قالب کار گروهی در ایجاد و تقویت یک مزیت علمی می کوشند و با تولید دانش فنی و نوآوری سعی در پاسخگویی به یک نیاز اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی را دارند. اعضاء یک قطب علمی با فعالیت سازمان یافته خود در قالب یک مؤسسه با توان علمی بالا در یک زمینه علمی تخصصی در علوم بنیادی یا کاربردی سعی دارند به فعالیت های علمی خود در آن زمینه انسجام بخشیده و به کسب کیفیت علمی در سطح ملی، منطقه ای یا بین المللی در جهت پاسخگویی به نیازهای اساسی نائل شوند. بنابراین محورهای اصلی یک قطب علمی عبارتند از:
الف – فعالیت گروهی دانشمندان
ب – وجود محور اصلی برای تولید دانش که این محور و زمینه کاملاً تخصصی بوده و بنا به نیاز جامعه و در جهت رفع این نیاز انتخاب می شود.
ج - تلاش برای دستیابی به نوآوری و کیفیت برتر در زمینه تخصصی مورد فعالیت
د – ایجاد یک مرجعیت علمی برای پاسخ گویی تخصصی، به نیازهای موجود جامعه
به طور کلی در ایران هدف اصلی قطب های علمی تقویت رقابت و نوآوری و استاندارد سازی کیفیت می باشد و اهداف زیر را دنبال می کند.
1. افزایش مشارکت در گسترش مرزهای دانش و اعتلای موقعیت علمی کشور
2. دستیابی به آخرین یافته های علمی و فنّاوری های نوین در زمینه های خاص
3. تولید دانش فنی برای پاسخ گویی به نیازهای اساسی کشور
4. فراهم ساختن زمینه پژوهشگران و دانشمندان تراز اول
5. ایجاد محیط علمی پویا و مولد علم
6. تقویت فعالیت های علمی گروهی
7. برقراری ارتباطات مؤثر بین المللی
8. جذب اعضای هیأت علمی و پژوهشگران برجسته ایرانی مقیم داخل و خارج کشور
9. دایر کردن رشته های جدید و مورد نیاز کشور در سطوح عالی

تاریخچه ی قطب های علمی در ایران و جهان و مقایسه اهداف آن ها
سابقه قطب های علمی در دنیا به دهه 1980 می رسد و از آن زمان به بعد، تعداد و تنوع آن ها با شتاب زیادی افزایش یافت. در این دهه سهم پرداخت دولت به دانشگاه ها محدود شد و طبعاً دانشگاه ها نیاز به تنوع مالی و جذب منابع مالی جدید داشتند، از طرف دیگر بحث اثر بخشی دانشگاه ها مطرح بود و از آنجایی که صرف دانش بدون توجه به نیاز بازار چندان مورد توجه قرار نداشت و دانش برای بهبود وضعیت زندگی مردم و رفع نیازهای اقتصادی آن ها بسیار حائز اهمیت بود، تقاضاگرایی در مورد آموزش عالی رویکرد غالب و مطرح دهه 1980 شد. [2]
آینده نگری دانشگاه های آمریکا و اروپا باعث شد که آن ها متوجه این موضوع باشند که اگر نیازهای اقتصادی جامعه را مد نظر نداشته باشند آینده را از دست خواهند داد لذا دانشگاه ها به سمت رفع نیازهای صنعتی و اجتماعی روی آوردند و قطب های علمی خود را در جهت رفع نیازهای صنعت شکل دادند. [2]
این جهت گیری در آمریکا و اروپا تا امروز روند روبه رشد داشته است. به طوری که امروزه تعدد قطب های علمی یکی از شاخص های رشد و بالندگی کشورها محسوب می شود. [2]
قطب های علمی در قیاس با اسلاف خود، یعنی نهادهای پژوهشی سنتی، علاوه بر واجد بودن نقاط قوت رقبای پیشین، از مشخصه هایی برخوردار بودند که موجب امتیاز آن ها می شد: [2]
• معماری انعطاف پذیر و ساختار معطوف به روابط دموکراتیک
• برخورداری از ویژگی «Critical Mass» که در حوزه تحقیقات علمی از آن با عنوان «انبوهی ضروری برای بقاء و رشد» یاد می شود.
• فعالیت بین رشته ای و چند رشته ای
• استقلال عمل واحدها
• امکان اعمال کنترل کیفیت بیشتر
• ارتباط با صنعت، اقتصاد و حیطه عمومی
• تربیت نیروی انسانی متخصص
• برخورداری از سرمایه اجتماعی
• خلاقیت و نوآوری
• نگاه آینده اندیشانه به مسایل اساسی
• برخورداری از ارتباطات قوی و مؤثر بین المللی
• برخورداری از حمایت بخش دولتی و خصوصی
در ایران نیز در آستانه برنامه سوم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور مطالعاتی صورت گرفت و از آن جایی که فاصله علمی ما با دنیا بسیار زیاد ارزیابی شد، به منظور کاهش این فاصله علمی دو سناریو مطرح گردید:
1. حمایت از مراکز علمی و افزایش سطح علمی دانشگاه ها که قطعاً این سناریو علاوه بر نیاز به منابع مالی زیاد، بسیار زمان بر بود.
2. انتخاب رشته های توانمند و با انگیزه در بین گروه های علمی و حمایت از آن ها به منظور کاهش فاصله کشور با دانش جهانی به واسطه تولیدات علمی این گروه ها که سناریو دوم تحت عنوان ایجاد قطب های علمی در رشته های علمی منتخب مورد تأکید قرار گرفت و در برنامه سوم توسعه جزء راهکارهای برنامه به تصویب رسید و از سال 1379 بودجه ای برای آن تخصیص یافت. تشخیص این که کدامیک از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری می تواند به عنوان یک قطب علمی عمل نمایند براساس معیارها و ضوابط تعیین شده به این وزارت محول شد. در ایران قطب های علمی از حمایت دولتی برخوردارند (الگوی آسیایی) و با گذشت چند سال از فعالیت آن ها در کشور و مقایسه آن ها با قطب های علمی موفق جهان به نتایج قابل توجه ای می توان دست یافت که در پایان مقاله سعی شده بر این اساس به ارایه راهکارها و پیشنهادهای ارزنده ای در جهت بهبود وضعیت کمی و کیفی قطب های علمی کشور پرداخته شود.

 

 

 

شامل 8 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق اصول و ساختار قطب های علمی

دانلود مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده

اختصاصی از یارا فایل دانلود مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده


دانلود مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده

 

مشخصات این فایل
عنوان: نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 32

این مقاله در مورد نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده

چرا خانواده موضوع بررسی اصول عدالت قرار می گیرد؟
فمینیستها اینطور اظهار نظر می کنند که حوزه های به اصطلاح خصوصی خانواده یعنی امور جنسی و تولید مثل از سه نظر باید به عنوان بخشی از حوزه ی سیاسی قلمداد شوند و از نظر اصول عدالت مورد بررسی قرار یگیرند:
1– خانواده یک نهاد سازماندهی شده ی "طبیعی" (natural) نبوده بلکه یک نهاد اجتماعی (social) است که با قوانین اجتماعی تنظیم می شود. بنابراین، دولت نمی تواند در امور خانواده دخالت  ...(ادامه دارد)

چرا خانواده یک نهاد غیر سیاسی نیست؟
این واقعیت، که قانون پیش از این در امور خانواده وارد شده است – مانند عدم حق مالکیت زنان بر دارایی هایشان – یک بینش و بصیرت مهم فمینیسم معاصر است. خانواده همیشه توسط قوانین شکل داده شده است، چه به اجبار و چه با قراردادهای اجتماعی. برای مثال، قوانین در ایالات متحده ی آمریکا تعیین می کنند که چه کسی می تواند ازدواج کند، چه کسی حق والدین را داراست، چه کسی و تحت...(ادامه دارد)

ساختارهای خانوادگی چگونه باید مورد ارزیابی قرار بگیرند؟
تقسیم وظایف والدین و مسئولیت های خانه داری چگونه باید انجام گیرد؟ چه کسی باید حق کنترل درآمد خانه را داشته باشد؟ چه کسی حق تشکیل خانواده دارد؟ و یا حق داشتن فرزند؟ چه چیزی والدین و پدر و مادر را تعریف می کند؟ کودک چند قیّم می تواند داشته باشد؟ یک پدر و مادر چند فرزند می توانند داشته باشند؟ اگر امکانات و راههای متفاوتی را که تکنولوژی امروزه برای پدر و مادر شدن...(ادامه دارد)

 ارزیابی بر اساس برابری
بسیاری از استدلال های مبتنی بر برابری، با دیدگاه های مبتنی بر انتخاب آزاد توافق دارند و بر آن هستند که انتخاب، آزادی و فردیت، همگی عوامل مهمی در رابطه با خانواده و تولید مثل عادلانه هستند. ولی فمینیستهای معتقد به ارزیابی بر پایه برابری، این را که رویکرد مبتنی بر قرارداد و انتخاب آزاد آیا به اندازه کافی دیگر ارزشهای با اهمیت را در بر می گیرد، مورد سوال قرار می دهند. فمینیستهای مساوات  ...(ادامه دارد)

بارداری تجارتی (Commercial Surrogacy)
امروزه برای افراد جداگانه یا زوجها این امکان وجود دارد که وارد داد وستد خدمات تولید مثل بشوند. تکنولوژی جدید این امکان را بوجود آورده است که بچه هایی با ژنهایی متفاوت با ژنهای زنی که آنها را به دنیا می آورد یا آنها را بعدا بزرگ می کند، بدنیا بیایند. برای مثال، یک زوج می توانند سلول تخم را از زنی خریداری کنند و سپس آن سلول را در رحم زنی دیگر جای گذاری کنند. یا اینکه آنها  ...(ادامه دارد)

 نتیجه گیری
متون فمینیستی در مورد خانواده و تولید مثل غنی و چندجانبه هستند. فمینیستها با مجبور کردن جریان غالب فلسفه ی سیاسی به در نطر گرفتن اهمیت خانواده در موضوع عدالت اجتماعی، این رشته ی فکری را دگرگون کرده اند. همزمان، تلاشهای ما بعنوان کاری ادامه دار جریان دارد، به همان اندازه که تشکیل دادن خانواده و بدنیا آوردن بچه ها به روال جاری ادامه دارد. بعنوان نتیجه گیری، من مایل هستم به دو موضوع که نیاز به توجه بیشتری دارند اشاره کنم:
1– این ادعا که خانواده یک موضوع در حوزه ی خصوصی (private) نیست، به این معنی نیست که مفهوم فضای خصوصی و شخصی (privacy) هرکس دارای ارزش نیست. و همچنین مستلزم این نیست که هیچ راهی برای جدا کردن حوزه ی خصوصی و حوزه ی عمومی   ...(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده

1- چرا خانواده موضوع بررسی اصول عدالت قرار می گیرد؟
1.1– خانواده یک نهاد سیاسی است
1.1.1 - چرا خانواده یک نهاد پیش-سیاسی نیست؟
1.1.2 – چرا خانواده یک نهاد غیر سیاسی نیست؟
۲– ساختارهای خانوادگی چگونه باید مورد ارزیابی قرار بگیرند؟
2.1 – ارزیابی بر اساس انتخاب
2.2 – ارزیابی بر اساس برابری
2.3 – منافع کودکان
3– انتخاب ِ تولید مثل
3.1 – سقط جنین
3.2 – بارداری تجارتی (Commercial Surrogacy)
4 – نتیجه گیری


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نظرگاه‌ های فمینیستی درباره‌ی تولید مثل و خانواده

تحقیق در مورد زندگینامه دکتر حسابی

اختصاصی از یارا فایل تحقیق در مورد زندگینامه دکتر حسابی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد زندگینامه دکتر حسابی


تحقیق در مورد زندگینامه دکتر حسابی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه7

زندگینامه دکتر حسابی

سید محمود حسابی در سال 1281 (ه.ش), از پدر و مادری تفرشی در تهران زاده شدند. پس از سپری نمودن چهار سال از دوران کودکی در تهران, به همراه خانواده (پدر, مادر, برادر) عازم شامات گردیدند. در هفت سالگی تحصیلات ابتدایی خود را در بیروت, با تنگدستی و مرارت های دور از وطن در مدرسه کشیش های فرانسوی آغاز کردند و همزمان, توسط مادر فداکار, متدین و فاضله خود (خانم گوهرشاد حسابی) , تحت آموزش تعلیمات مذهبی و ادبیات فارسی قرار گرفتند. استاد, قرآن کریم را حفظ و به آن اعتقادی ژرف داشتند. دیوان حافظ را نیز از برداشته و به بوستان و گلستان سعدی, شاهنامه فردوسی, مثنوی مولوی, منشات قائم مقام اشراف کامل داشتند.

 شروع تحصیلات متوسطه ایشان مصادف با آغاز جنگ جهانی اول, و تعطیلی مدارس فرانسوی زبان بیروت بود. از این رو, پس از دو سال تحصیل در منزل برای ادامه به کالج آمریکایی بیروت رفتند و در سن هفده سالگی لیسانس ادبیات, در سن نوزده سالگی, لیسانس بیولوژی و پس از آن مدرک مهندسی راه و ساختمان را اخذ نمودند. در آن زمان با نقشه کشی و راهسازی, به امرار معاش خانواده کمک می کردند. استاد همچنین در رشته های پزشکی, ریاضیات و ستاره شناسی به تحصیلات آکادمیک پرداختند.

شرکت راهسازی فرانسوی که استاد در آن مشغول به کار بودند, به پاس قدردانی از زحماتشان, ایشان را برای ادامه تحصیل به کشور فرانسه اعزام کرد و بدین


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد زندگینامه دکتر حسابی